Myyntiehdot ja tietosuoja

Myyntiehdot tekstiviestillä tilattavaan äänitteeseen

Myyjä

Tenere (y-tunnus 26917431) myy digitaalisia äänitteitä täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomessa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tenere vastaa tekijänoikeussuojan piirissä myytävien äänitteiden rojaltien maksamisesta. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Tilaaminen

Tilaaminen tehdään kännykällä lähettämällä tekstiviesti ennakkoon annettuun numeroon. Tilaus ei onnistu mikäli olet estänyt maksullisten palvelunumeroiden käytön. Tekstiviestipalvelu on toteutettu yhteistyössä Gameleo Systems Oy:n kanssa http://www.gameleo.fi

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen matkapuhelimeesi lähetetään tilausvahvistus sekä linkki, josta voit ladata tuotteen. Maksu veloitetaan puhelinoperaattorisi lähettämän seuraavan laskun yhteydessä. Mikäli tilaat palvelun toiselle käyttäjälle saa kyseinen käyttäjä tekstiviestin tai sähköpostin, jonka avaamalla hän pääsee kuuntelemaan tai halutessaan lataamaan kappaleen. Tilaajan vastuulla on selvittää, että vastaanottajan puhelimen tai tietokoneen tekninen taso vastaa nykyajan ”perusstandardeja” ja, että niillä voidaan kuunnella musiikkia. Käyttäjällä on oikeus ladata mp3 formaatissa oleva kappale omalle tietokoneelleen tai muulle päätelaitteelleen omaan käyttöönsä.

Vaihto- ja palautusehdot

Digitaalisella tuotteella ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Tietosuoja

Tenere ei kerää eikä ylläpidä henkilötietoja tilausten perusteella.

Käyttöoikeus

Tilaajalla ei ole oikeutta jakaa tai kopioida digitaalista tuotetta missään muodossa. Mahdolliset käyttöoikeusrikkomukset selvitetään oikeudessa Suomen lakien mukaisesti.

Ongelmatilanteet

Mikäli et saa tuotetta tai olet tyytymätön palveluun, voit lähettää reklamaatiosi osoitteeseen heikki@insideoutsales.fi